• Antoine de Saint-Exupéry Het is veel moeilijker om zichzelf te beoordelen dan om anderen te beoordelen. Als het je lukt om jezelf goed te beoordelen, dan is dat omdat je een echte wijsgeer bent.
    Origineel: Il est bien plus difficile de se juger soi-même que de juger autrui. Si tu réussis à bien te juger, c'est que tu es un véritable sage.
    Bron: De kleine prins p.46
    Antoine de Saint-Exupéry
    Frans schrijver 1900-1944
    Antoine de Saint-Exupéry
    - +
    +5
Antoine de Saint-Exupéry - Het is veel moeilijker om zichzelf te beoordelen dan om anderen te beoordelen. Als het je lukt om jezelf goed te beoordelen, dan is dat omdat je een echte wijsgeer bent.
Het is veel moeilijker om zichzelf te beoordelen dan om anderen te beoordelen. Als het je lukt om jezelf goed te beoordelen, dan is dat omdat je een echte wijsgeer bent. van : Antoine de Saint-Exupéry
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Het is veel moeilijker om zichzelf te beoordelen dan om anderen te beoordelen. Als het je lukt om jezelf goed te beoordelen, dan is dat omdat je een echte wijsgeer bent.
- Antoine de Saint-Exupéry Citaten.NET