• Audre Lorde Poëzie is niet alleen droom en visie; het is het basisontwerp van ons leven. Het legt de basis voor een toekomst van verandering, een brug over onze angsten over wat nog nooit eerder heeft bestaan.
    Origineel: Poetry is not only dream and vision; it is the skeleton architecture of our lives. It lays the foundations for a future of change, a bridge across our fears of what has never been before.
    Bron: Sister Outsider: Essays and Speeches (2012) 38
    Audre Lorde
    Amerikaanse schrijfster, dichteres en activiste 1934-1992
    Audre Lorde
    - +
     0
Laden...
Audre Lorde - Poëzie is niet alleen droom en visie; het is het basisontwerp van ons leven. Het legt de basis voor een toekomst van verandering, een brug over onze angsten over wat nog nooit eerder heeft bestaan.
Poëzie is niet alleen droom en visie; het is het basisontwerp van ons leven. Het legt de basis voor een toekomst van verandering, een brug over onze angsten over wat nog nooit eerder heeft bestaan. van : Audre Lorde
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Poëzie is niet alleen droom en visie; het is het basisontwerp van ons leven. Het legt de basis voor een toekomst van verandering, een brug over onze angsten over wat nog nooit eerder heeft bestaan.
- Audre Lorde Citaten.NET