• Edmond Thiaudière Zonder enig ideaal van gerechtigheid zijn goed en kwaad in wezen relatief, en we hebben niet een ander criterium voor het vinden van het goede dan waar ons voordeel is en voor het kwaad waar het niet is.
    Origineel: Sans un idéal quelconque de justice, le bien et le mal sont essentiellement relatifs, et nous n'avons d'autre critère que de trouver le bien où est notre avantage et le mal où il n'est pas.
    Bron: La proie du néant (1886) p.18
    Edmond Thiaudière
    Frans schrijver en dichter 1837-1930
    Edmond Thiaudière
    - +
     0
Laden...
Edmond Thiaudière - Zonder enig ideaal van gerechtigheid zijn goed en kwaad in wezen relatief, en we hebben niet een ander criterium voor het vinden van het goede dan waar ons voordeel is en voor het kwaad waar het niet is.
Zonder enig ideaal van gerechtigheid zijn goed en kwaad in wezen relatief, en we hebben niet een ander criterium voor het vinden van het goede dan waar ons voordeel is en voor het kwaad waar het niet is. van : Edmond Thiaudière
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Zonder enig ideaal van gerechtigheid zijn goed en kwaad in wezen relatief, en we hebben niet een ander criterium voor het vinden van het goede dan waar ons voordeel is en voor het kwaad waar het niet is.
- Edmond Thiaudière Citaten.NET