• Ernst Jünger Wij nationalisten geloven niet in waarheden. Wij geloven niet in algemene moraliteit. Wij geloven niet in een mensheid als een collectieve entiteit met een centraal geweten en een verenigde wet. We geloven eerder in een scherpere toestand van waarheid, recht en moraal door tijd, ruimte en bloed. Wij geloven in de waarde van het specifieke.
    Origineel: Wir Nationalisten glauben an keine Wahrheiten. Wir glauben an keine allgemeine Moral. Wir glauben an keine Menschheit als ein Kollektivwesen mit zentralem Gewissen und einheitlichem Recht. Wir glauben vielmehr an ein schärferes Bedingtsein von Wahrheit, Recht und Moral durch Zeit, Raum und Blut. Wir glauben an den Wert des Besonderen.
    Bron: Das Sonderrecht des Nationalismus
    Ernst Jünger
    Duits schrijver 1895-1998
    Ernst Jünger
    - +
     0
Ernst Jünger - Wij nationalisten geloven niet in waarheden. Wij geloven niet in algemene moraliteit. Wij geloven niet in een mensheid als een collectieve entiteit met een centraal geweten en een verenigde wet. We geloven eerder in een scherpere toestand van waarheid, recht en moraal door tijd, ruimte en bloed. Wij geloven in de waarde van het specifieke.
Wij nationalisten geloven niet in waarheden. Wij geloven niet in algemene moraliteit. Wij geloven niet in een mensheid als een collectieve entiteit met een centraal geweten en een verenigde wet. We geloven eerder in een scherpere toestand van waarheid, recht en moraal door tijd, ruimte en bloed. Wij geloven in de waarde van het specifieke. van: Ernst Jünger
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Wij nationalisten geloven niet in waarheden. Wij geloven niet in algemene moraliteit. Wij geloven niet in een mensheid als een collectieve entiteit met een centraal geweten en een verenigde wet. We geloven eerder in een scherpere toestand van waarheid, recht en moraal door tijd, ruimte en bloed. Wij geloven in de waarde van het specifieke.
- Ernst Jünger
Citaten.NET