• Francois René de Chateaubriand Zonder een vrouw zou een man ruw, onbeschoft, eenzaam zijn. Een vrouw hangt de bloemen van het leven om hem heen, zoals klimop de stammen van eiken versieren met hun geurende slingers.
    Origineel: Sans la femme, il seroit rude, grossier, solitaire. La femme suspend autour de lui les fleurs de la vie, comme ces lianes des forêts qui décorent le tronc des chênes de leurs guirlandes parfumées.
    Bron: Génie du christianisme (1828) X Le Mariage
    Francois René de Chateaubriand
    Frans dichter, schrijver en politicus 1768-1848
    Francois René de Chateaubriand
    - +
    +16
Francois René de Chateaubriand - Zonder een vrouw zou een man ruw, onbeschoft, eenzaam zijn. Een vrouw hangt de bloemen van het leven om hem heen, zoals klimop de stammen van eiken versieren met hun geurende slingers.
Zonder een vrouw zou een man ruw, onbeschoft, eenzaam zijn. Een vrouw hangt de bloemen van het leven om hem heen, zoals klimop de stammen van eiken versieren met hun geurende slingers. van: Francois René de Chateaubriand
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Zonder een vrouw zou een man ruw, onbeschoft, eenzaam zijn. Een vrouw hangt de bloemen van het leven om hem heen, zoals klimop de stammen van eiken versieren met hun geurende slingers.
- Francois René de Chateaubriand
Citaten.NET