• François Proust Wat is het belangrijkste verschil tussen een leraar en een manager? Het is de leeftijd van de mensen die aan hen zijn toevertrouwd. De meeste leraren voeden kinderen op, terwijl de meeste managers de volwassenen infantiliseren.
    Origineel: Quelle est la différence la plus significative entre un professeur et un manageur? L'âge des personnes qui leur sont confiées. Encore que la plupart des professeurs élèvent les petits, quand la plupart des manageurs infantilisent les grands.
    Bron: Les maximes à l'usage des dirigés et de leurs dirigeants (1992) p.9
    François Proust
    Frans bedrijfskundige en auteur
    François Proust
    - +
    +1
Laden...
François Proust - Wat is het belangrijkste verschil tussen een leraar en een manager? Het is de leeftijd van de mensen die aan hen zijn toevertrouwd. De meeste leraren voeden kinderen op, terwijl de meeste managers de volwassenen infantiliseren.
Wat is het belangrijkste verschil tussen een leraar en een manager? Het is de leeftijd van de mensen die aan hen zijn toevertrouwd. De meeste leraren voeden kinderen op, terwijl de meeste managers de volwassenen infantiliseren. van : François Proust
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops Wat is het belangrijkste verschil tussen een leraar en een manager? Het is de leeftijd van de mensen die aan hen zijn toevertrouwd. De meeste leraren voeden kinderen op, terwijl de meeste managers de volwassenen infantiliseren.
- François Proust Citaten.NET