• George Bernard Shaw Ik vind het gemakkelijk de man te vergeven die zo'n duivels instrument als dynamiet heeft uitgevonden, maar hoe kan iemand ooit de duivelse geest vergeven die de Nobelprijs voor Literatuur heeft uitgevonden?
    Origineel: I find it easy to forgive the man who invented a devilish instrument like dynamite, but how can one ever forgive the diabolical mind that invented the Nobel Prize in Literature?
    Bron: toegeschreven
    George Bernard Shaw
    Iers-Engels schrijver, criticus en Nobelprijswinnaar literatuur (1925) 1856-1950
    George Bernard Shaw
    - +
     0
Laden...
George Bernard Shaw - Ik vind het gemakkelijk de man te vergeven die zo'n duivels instrument als dynamiet heeft uitgevonden, maar hoe kan iemand ooit de duivelse geest vergeven die de Nobelprijs voor Literatuur heeft uitgevonden?
Ik vind het gemakkelijk de man te vergeven die zo'n duivels instrument als dynamiet heeft uitgevonden, maar hoe kan iemand ooit de duivelse geest vergeven die de Nobelprijs voor Literatuur heeft uitgevonden? van: George Bernard Shaw
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Ik vind het gemakkelijk de man te vergeven die zo'n duivels instrument als dynamiet heeft uitgevonden, maar hoe kan iemand ooit de duivelse geest vergeven die de Nobelprijs voor Literatuur heeft uitgevonden?
- George Bernard Shaw
Citaten.NET