• Isabel Allende Ik heb spijt van de diëten, de heerlijke maaltijden die ik uit ijdelheid afwees, net zo erg als ik spijt heb van al die keren dat ik de kans om de liefde te bedrijven voorbij liet gaan, om andere zaken af te handelen of vanuit puriteinse deugd.
    Origineel: Me arrepiento de las dietas, de los platos deliciosos rechazados por vanidad, tanto como lamento las ocasiones de hacer el amor que he dejado pasar por ocuparme de tareas pendientes o por virtud puritana.
    Bron: Afrodite
    Isabel Allende
    Chileens journalist en schrijfster 1942-
    Isabel Allende
    - +
     0
Laden...
Isabel Allende - Ik heb spijt van de diëten, de heerlijke maaltijden die ik uit ijdelheid afwees, net zo erg als ik spijt heb van al die keren dat ik de kans om de liefde te bedrijven voorbij liet gaan, om andere zaken af te handelen of vanuit puriteinse deugd.
Ik heb spijt van de diëten, de heerlijke maaltijden die ik uit ijdelheid afwees, net zo erg als ik spijt heb van al die keren dat ik de kans om de liefde te bedrijven voorbij liet gaan, om andere zaken af te handelen of vanuit puriteinse deugd. van: Isabel Allende
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Ik heb spijt van de diëten, de heerlijke maaltijden die ik uit ijdelheid afwees, net zo erg als ik spijt heb van al die keren dat ik de kans om de liefde te bedrijven voorbij liet gaan, om andere zaken af te handelen of vanuit puriteinse deugd.
- Isabel Allende
Citaten.NET