• John le Carré Mensen die een heel ongelukkige jeugd hebben gehad, zijn behoorlijk goed in het uitvinden van zichzelf. Als niemand je voor jezelf uitvindt, blijft er niets anders over dan jezelf voor anderen uit te vinden.
    Origineel: People who've had very unhappy childhoods are pretty good at inventing themselves. If nobody invents you for yourself, nothing is left but to invent yourself for others.
    Bron: Salon magazine Interview, 29-10-1996. Voor de volledige tekst zie: www.salon.com
    John le Carré
    Brits schrijver van spionnenfictie (ps. van D.J.M. Cornwell) 1931-2020
    John le Carré
    - +
    +1
John le Carré - Mensen die een heel ongelukkige jeugd hebben gehad, zijn behoorlijk goed in het uitvinden van zichzelf. Als niemand je voor jezelf uitvindt, blijft er niets anders over dan jezelf voor anderen uit te vinden.
Mensen die een heel ongelukkige jeugd hebben gehad, zijn behoorlijk goed in het uitvinden van zichzelf. Als niemand je voor jezelf uitvindt, blijft er niets anders over dan jezelf voor anderen uit te vinden. van : John le Carré
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
plant-drops Mensen die een heel ongelukkige jeugd hebben gehad, zijn behoorlijk goed in het uitvinden van zichzelf. Als niemand je voor jezelf uitvindt, blijft er niets anders over dan jezelf voor anderen uit te vinden.
- John le Carré Citaten.NET