• Joseph Pelet de la Lozère Het is gemakkelijker voor ons om aan de macht te komen dan ons daar te handhaven, omdat, om daar te komen, we geholpen worden door de fouten van onze tegenstanders, en wanneer we eenmaal daar zijn, zij hetzelfde voordeel nu over ons hebben.
    Origineel: Il nous est plus aisé d'arriver au pouvoir que de nous y maintenir, par la raison que, pour y arriver nous sommes aidés par les fautes de nos adversaires, et que quand nous y sommes, ils ont le même avantage sur nous.
    Bron: toegeschreven
    Joseph Pelet de la Lozère
    Frans politicus 1785-1871
    Joseph Pelet de la Lozère
    - +
     0
Laden...
Joseph Pelet de la Lozère - Het is gemakkelijker voor ons om aan de macht te komen dan ons daar te handhaven, omdat, om daar te komen, we geholpen worden door de fouten van onze tegenstanders, en wanneer we eenmaal daar zijn, zij hetzelfde voordeel nu over ons hebben.
Het is gemakkelijker voor ons om aan de macht te komen dan ons daar te handhaven, omdat, om daar te komen, we geholpen worden door de fouten van onze tegenstanders, en wanneer we eenmaal daar zijn, zij hetzelfde voordeel nu over ons hebben. van : Joseph Pelet de la Lozère
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops Het is gemakkelijker voor ons om aan de macht te komen dan ons daar te handhaven, omdat, om daar te komen, we geholpen worden door de fouten van onze tegenstanders, en wanneer we eenmaal daar zijn, zij hetzelfde voordeel nu over ons hebben.
- Joseph Pelet de la Lozère Citaten.NET