• Karl William Kapp Als er in 1872 een computer had bestaan, zou die waarschijnlijk hebben voorspeld dat er in onze tijd zo veel voertuigen op de weg zouden zijn dat de verwijdering van de paardemest een vrijwel onoplosbaar probleem zou zijn gaan vormen.
    Origineel: If there had been a computer in 1872 it would probably have predicted that there would be so many horse-drawn vehicles that it would be impossible to clear up all the manure.
    Bron: The Times April 16, 1972
    Karl William Kapp
    Duits-Amerikaans econoom 1910-1976
    Karl William Kapp
    - +
    +6
Laden...
Karl William Kapp - Als er in 1872 een computer had bestaan, zou die waarschijnlijk hebben voorspeld dat er in onze tijd zo veel voertuigen op de weg zouden zijn dat de verwijdering van de paardemest een vrijwel onoplosbaar probleem zou zijn gaan vormen.
Als er in 1872 een computer had bestaan, zou die waarschijnlijk hebben voorspeld dat er in onze tijd zo veel voertuigen op de weg zouden zijn dat de verwijdering van de paardemest een vrijwel onoplosbaar probleem zou zijn gaan vormen. van: Karl William Kapp
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Als er in 1872 een computer had bestaan, zou die waarschijnlijk hebben voorspeld dat er in onze tijd zo veel voertuigen op de weg zouden zijn dat de verwijdering van de paardemest een vrijwel onoplosbaar probleem zou zijn gaan vormen.
- Karl William Kapp
Citaten.NET