• Phil Bosmans Jaloersheid is dat 'knagende gevoel' dat niet alleen in het huwelijk zoveel verwoest, maar ook in het gewone dagelijks verkeer van mensen alle vreugde en elke vriendschap bederft.
    Bron: Menslief, ik wens je vrede en alle goeds 20 maart
    Phil Bosmans
    Belgische pater en schrijver 1922-2012
    Phil Bosmans
    - +
    +6
Laden...
Phil Bosmans - Jaloersheid is dat 'knagende gevoel' dat niet alleen in het huwelijk zoveel verwoest, maar ook in het gewone dagelijks verkeer van mensen alle vreugde en elke vriendschap bederft.
Jaloersheid is dat 'knagende gevoel' dat niet alleen in het huwelijk zoveel verwoest, maar ook in het gewone dagelijks verkeer van mensen alle vreugde en elke vriendschap bederft. van : Phil Bosmans
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Jaloersheid is dat 'knagende gevoel' dat niet alleen in het huwelijk zoveel verwoest, maar ook in het gewone dagelijks verkeer van mensen alle vreugde en elke vriendschap bederft.
- Phil Bosmans Citaten.NET