• Robertson Davies Vroeger was het modieus voor auteurs om hun foto's met honden te laten maken, maar de honden zagen er altijd uit als modellen die bij een reclamebureau waren ingehuurd, en dat waren ze waarschijnlijk ook.
    Origineel: It used to be fashionable for authors to have their pictures taken with dogs, but the dogs always looked like models hired from an advertising agency, and probably were.
    Robertson Davies
    Canadees schrijver en journalist 1913-1995
    Robertson Davies
    - +
     0
Laden...
Robertson Davies - Vroeger was het modieus voor auteurs om hun foto's met honden te laten maken, maar de honden zagen er altijd uit als modellen die bij een reclamebureau waren ingehuurd, en dat waren ze waarschijnlijk ook.
Vroeger was het modieus voor auteurs om hun foto's met honden te laten maken, maar de honden zagen er altijd uit als modellen die bij een reclamebureau waren ingehuurd, en dat waren ze waarschijnlijk ook. van: Robertson Davies
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Vroeger was het modieus voor auteurs om hun foto's met honden te laten maken, maar de honden zagen er altijd uit als modellen die bij een reclamebureau waren ingehuurd, en dat waren ze waarschijnlijk ook.
- Robertson Davies
Citaten.NET