• Salman Rushdie Nee, ik denk niet dat het eerlijk is om de islam 'gewelddadig' te noemen. Maar ik kan wel zeggen dat bij mijn weten geen enkele schrijver ooit is ondergedoken omdat hij de Amish bekritiseerd heeft.
    Origineel: No, I don't think it's fair to label Islam 'violent.' But I will say that to my knowledge, no writer has ever gone into hiding for criticizing the Amish.
    Bron: toegeschreven
    Salman Rushdie
    In Indiƫ geboren, Brits romanschrijver 1948-
    Salman Rushdie
    - +
    +3
Salman Rushdie - Nee, ik denk niet dat het eerlijk is om de islam 'gewelddadig' te noemen. Maar ik kan wel zeggen dat bij mijn weten geen enkele schrijver ooit is ondergedoken omdat hij de Amish bekritiseerd heeft.
Nee, ik denk niet dat het eerlijk is om de islam 'gewelddadig' te noemen. Maar ik kan wel zeggen dat bij mijn weten geen enkele schrijver ooit is ondergedoken omdat hij de Amish bekritiseerd heeft. van: Salman Rushdie
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Nee, ik denk niet dat het eerlijk is om de islam 'gewelddadig' te noemen. Maar ik kan wel zeggen dat bij mijn weten geen enkele schrijver ooit is ondergedoken omdat hij de Amish bekritiseerd heeft.
- Salman Rushdie
Citaten.NET