• Sean O'Casey Er is geen reden om er religie in te brengen. Ik denk dat we zo veel mogelijk respect voor religie zouden moeten hebben, om het daarmee uit zoveel mogelijk dingen te weren.
  Origineel: There's no reason to bring religion into it. I think we ought to have as great a regard for religion as we can, so as to keep it out of as many things as possible.
  Bron: The Plough and the Stars (1926)
  Sean O'Casey
  Iers toneelschrijver 1880-1964
  - +
   0
Laden...
Sean O'Casey - Er is geen reden om er religie in te brengen. Ik denk dat we zo veel mogelijk respect voor religie zouden moeten hebben, om het daarmee uit zoveel mogelijk dingen te weren.
Er is geen reden om er religie in te brengen. Ik denk dat we zo veel mogelijk respect voor religie zouden moeten hebben, om het daarmee uit zoveel mogelijk dingen te weren. van : Sean O'Casey
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower Er is geen reden om er religie in te brengen. Ik denk dat we zo veel mogelijk respect voor religie zouden moeten hebben, om het daarmee uit zoveel mogelijk dingen te weren.
- Sean O'Casey Citaten.NET