• Sören Kierkegaard De verhouding tussen God en mens is doodeenvoudig zo: verlang geen openbaringen en dergelik, maar begin met de vrijheid te nemen jezelf te zijn. Niet omdat je zelf zo belangrijk zou zijn, maar omdat Gods liefde alle haren op je hoofd al geteld heeft. Hij houdt dus van jou. Handel daar dan ook naar.
    Sören Kierkegaard
    Deens filosoof 1813-1855
    Sören Kierkegaard
    - +
    +45
Sören Kierkegaard - De verhouding tussen God en mens is doodeenvoudig zo: verlang geen openbaringen en dergelik, maar begin met de vrijheid te nemen jezelf te zijn. Niet omdat je zelf zo belangrijk zou zijn, maar omdat Gods liefde alle haren op je hoofd al geteld heeft. Hij houdt dus van jou. Handel daar dan ook naar.
De verhouding tussen God en mens is doodeenvoudig zo: verlang geen openbaringen en dergelik, maar begin met de vrijheid te nemen jezelf te zijn. Niet omdat je zelf zo belangrijk zou zijn, maar omdat Gods liefde alle haren op je hoofd al geteld heeft. Hij houdt dus van jou. Handel daar dan ook naar. van: Sören Kierkegaard
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
De verhouding tussen God en mens is doodeenvoudig zo: verlang geen openbaringen en dergelik, maar begin met de vrijheid te nemen jezelf te zijn. Niet omdat je zelf zo belangrijk zou zijn, maar omdat Gods liefde alle haren op je hoofd al geteld heeft. Hij houdt dus van jou. Handel daar dan ook naar.
- Sören Kierkegaard
Citaten.NET