• Tadeusz Checinski Er is maar één ding dat erger is dan dromen dat je op een vergadering bent en wakker worden op die vergadering en dat is: aanwezig zijn op een vergadering en niet kunnen slapen.
    Tadeusz Checinski
    Pools auteur 1928-1990
    Tadeusz Checinski
    - +
    +33
Laden...
Tadeusz Checinski - Er is maar één ding dat erger is dan dromen dat je op een vergadering bent en wakker worden op die vergadering en dat is: aanwezig zijn op een vergadering en niet kunnen slapen.
Er is maar één ding dat erger is dan dromen dat je op een vergadering bent en wakker worden op die vergadering en dat is: aanwezig zijn op een vergadering en niet kunnen slapen. van : Tadeusz Checinski
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
black-road Er is maar één ding dat erger is dan dromen dat je op een vergadering bent en wakker worden op die vergadering en dat is: aanwezig zijn op een vergadering en niet kunnen slapen.
- Tadeusz Checinski Citaten.NET