• Achille Poincelot De liefde bestaat voor zo'n groot deel uit egoïsme, dat wij de vrouw van wie wij houden liever ongelukkig zien, dan gelukkig door een ander dan wijzelf.
    Origineel: Il y a tant d'égoïsme dans l'amour, que nous préférons voir la personne que nous aimons, malheureuse, à la voir heureuse par un autre ou sans nous.
    Bron: Étude de l'homme
    Achille Poincelot
    Frans aforismenschrijver 19e eeuw
    - +
    +4
Laden...
Achille Poincelot - De liefde bestaat voor zo'n groot deel uit egoïsme, dat wij de vrouw van wie wij houden liever ongelukkig zien, dan gelukkig door een ander dan wijzelf.
De liefde bestaat voor zo'n groot deel uit egoïsme, dat wij de vrouw van wie wij houden liever ongelukkig zien, dan gelukkig door een ander dan wijzelf. van : Achille Poincelot
X
z-love-hands-sun black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-hands-sun De liefde bestaat voor zo'n groot deel uit egoïsme, dat wij de vrouw van wie wij houden liever ongelukkig zien, dan gelukkig door een ander dan wijzelf.
- Achille Poincelot Citaten.NET