• Albert Camus Het kwaad in de wereld komt voort van onwetendheid en goede bedoelingen kunnen net zoveel kwaad doen als kwaadwilligheid, als ze niet gepaard gaan met kennis.
    Origineel: Le mal qui est presque toujours dans le monde vient de l'ignorance, et bonnes intentions peuvent faire autant de mal comme malveillance si ils n'ont pas connaissance.
    Bron: De pest
    Albert Camus
    Frans schrijver, essayist en Nobelprijswinnaar literatuur (1956) 1913-1960
    Albert Camus
    - +
    +14
Albert Camus - Het kwaad in de wereld komt voort van onwetendheid en goede bedoelingen kunnen net zoveel kwaad doen als kwaadwilligheid, als ze niet gepaard gaan met kennis.
Het kwaad in de wereld komt voort van onwetendheid en goede bedoelingen kunnen net zoveel kwaad doen als kwaadwilligheid, als ze niet gepaard gaan met kennis. van : Albert Camus
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Het kwaad in de wereld komt voort van onwetendheid en goede bedoelingen kunnen net zoveel kwaad doen als kwaadwilligheid, als ze niet gepaard gaan met kennis.
- Albert Camus Citaten.NET