• Albert Einstein De angst voor de dood is de meest ongerechtvaardigde van alle angsten want er is absoluut geen gevaar voor een ongeluk voor hen die dood zijn of nog ongeboren.
  Origineel: The fear of the end of one's life [...] is the most unjustified of all fears, for there is no risk of any accidents to one who is dead or not yet born.
  Bron: Brief aan Eileen Danniheisser (1953)
  Albert Einstein
  Duits - Amerikaans natuurkundige 1879-1955
  Albert Einstein
  - +
  +49
Albert Einstein - De angst voor de dood is de meest ongerechtvaardigde van alle angsten want er is absoluut geen gevaar voor een ongeluk voor hen die dood zijn of nog ongeboren.
De angst voor de dood is de meest ongerechtvaardigde van alle angsten want er is absoluut geen gevaar voor een ongeluk voor hen die dood zijn of nog ongeboren. van : Albert Einstein
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops De angst voor de dood is de meest ongerechtvaardigde van alle angsten want er is absoluut geen gevaar voor een ongeluk voor hen die dood zijn of nog ongeboren.
- Albert Einstein Citaten.NET