• Alice Munro Ik heb nooit een probleem met het vinden van materiaal. Ik wacht tot het verschijnt, en het verschijnt altijd. Het gaat om het materiaal waarmee ik overspoeld wordt, dat het probleem vormt.
  Origineel: I never have a problem with finding material. I wait for it to turn up, and it always turns up. It’s dealing with the material I’m inundated with that poses the problem.
  Alice Munro
  Canadees schrijfster 1931-
  Alice Munro
  - +
  +1
Laden...
Alice Munro - Ik heb nooit een probleem met het vinden van materiaal. Ik wacht tot het verschijnt, en het verschijnt altijd. Het gaat om het materiaal waarmee ik overspoeld wordt, dat het probleem vormt.
Ik heb nooit een probleem met het vinden van materiaal. Ik wacht tot het verschijnt, en het verschijnt altijd. Het gaat om het materiaal waarmee ik overspoeld wordt, dat het probleem vormt. van : Alice Munro
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
black-road Ik heb nooit een probleem met het vinden van materiaal. Ik wacht tot het verschijnt, en het verschijnt altijd. Het gaat om het materiaal waarmee ik overspoeld wordt, dat het probleem vormt.
- Alice Munro Citaten.NET