• Alice Walker We moeten leren accepteren dat verandering echt het enige is dat altijd plaatsvindt, en leren er op mee te liften en ervan te genieten.
  Origineel: We should learn to accept that change is truly the only thing that's going on always, and learn to ride with it and enjoy it.
  Alice Walker
  Afro-Amerikaans schrijver en feministe 1944-
  Alice Walker
  - +
  +2
Alice Walker - We moeten leren accepteren dat verandering echt het enige is dat altijd plaatsvindt, en leren er op mee te liften en ervan te genieten.
We moeten leren accepteren dat verandering echt het enige is dat altijd plaatsvindt, en leren er op mee te liften en ervan te genieten. van : Alice Walker
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad We moeten leren accepteren dat verandering echt het enige is dat altijd plaatsvindt, en leren er op mee te liften en ervan te genieten.
- Alice Walker Citaten.NET