• Aneurin Bevan De premier [Churchill] moet zich realiseren dat er in dit land op ieders lippen een beschimping ligt dat wanneer Rommel in het Britse leger had gezeten, hij nog steeds een sergeant zou zijn geweest.
  Origineel: The Prime Minister must realise that in this country there is a taunt, on everyone's lips, that if Rommel had been in the British Army, he would still have been a sergeant.
  Bron: Toespraak, House of Commons, 2 July 1942
  Aneurin Bevan
  Brits Labor politicus 1897-1960
  Aneurin Bevan
  - +
   0
Laden...
Aneurin Bevan - De premier [Churchill] moet zich realiseren dat er in dit land op ieders lippen een beschimping ligt dat wanneer Rommel in het Britse leger had gezeten, hij nog steeds een sergeant zou zijn geweest.
De premier [Churchill] moet zich realiseren dat er in dit land op ieders lippen een beschimping ligt dat wanneer Rommel in het Britse leger had gezeten, hij nog steeds een sergeant zou zijn geweest. van: Aneurin Bevan
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
De premier [Churchill] moet zich realiseren dat er in dit land op ieders lippen een beschimping ligt dat wanneer Rommel in het Britse leger had gezeten, hij nog steeds een sergeant zou zijn geweest.
- Aneurin Bevan
Citaten.NET