• Art Rooijakkers Aan de ene kant is het een feest vanaf de eerste rij twee mensen te bekijken die alles voor het eerst meemaken. Maar knipper twee keer met je ogen en ze lopen en spreken volzinnen.
    Bron: Interview nu.nl okt. 2020. Voor de volledige tekst zie: www.nu.nl
    Art Rooijakkers
    Nederlands televisiepresentator 1976-
    - +
     0
Laden...
Art Rooijakkers - Aan de ene kant is het een feest vanaf de eerste rij twee mensen te bekijken die alles voor het eerst meemaken. Maar knipper twee keer met je ogen en ze lopen en spreken volzinnen.
Aan de ene kant is het een feest vanaf de eerste rij twee mensen te bekijken die alles voor het eerst meemaken. Maar knipper twee keer met je ogen en ze lopen en spreken volzinnen. van : Art Rooijakkers
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise Aan de ene kant is het een feest vanaf de eerste rij twee mensen te bekijken die alles voor het eerst meemaken. Maar knipper twee keer met je ogen en ze lopen en spreken volzinnen.
- Art Rooijakkers Citaten.NET