• Assata Shakur Niemand in de wereld, niemand in de geschiedenis, heeft ooit zijn vrijheid gekregen door een beroep te doen op het morele besef van de mensen die hen onderdrukten.
    Origineel: Nobody in the world, nobody in history, has ever gotten their freedom by appealing to the moral sense of the people who were oppressing them.
    Bron: Assata: An Autobiography (2016)
    Assata Shakur
    Afro-Amerikaans politiek activiste 1947-
    Assata Shakur
    - +
    +1
Assata Shakur - Niemand in de wereld, niemand in de geschiedenis, heeft ooit zijn vrijheid gekregen door een beroep te doen op het morele besef van de mensen die hen onderdrukten.
Niemand in de wereld, niemand in de geschiedenis, heeft ooit zijn vrijheid gekregen door een beroep te doen op het morele besef van de mensen die hen onderdrukten. van : Assata Shakur
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Niemand in de wereld, niemand in de geschiedenis, heeft ooit zijn vrijheid gekregen door een beroep te doen op het morele besef van de mensen die hen onderdrukten.
- Assata Shakur Citaten.NET