• Ban Ki-moon Laten we op deze Internationale Dag van de Vrede beloven dat vrede niet alleen een prioriteit, maar ook een passie is. Laten we beloven om meer te doen, waar we ook zijn, op elke mogelijke manier, om elke dag een dag van vrede te maken.
    Origineel: On this International Day, let us promise to make peace not just a priority, but a passion. Let us pledge to do more, wherever we are in whatever way we can, to make every day a day of peace.
    Ban Ki-moon
    Zuid-Koreaanse diplomaat, politicus en secr.gen van de VN 1944-
    Ban Ki-moon
    - +
    +4
Ban Ki-moon - Laten we op deze Internationale Dag van de Vrede beloven dat vrede niet alleen een prioriteit, maar ook een passie is. Laten we beloven om meer te doen, waar we ook zijn, op elke mogelijke manier, om elke dag een dag van vrede te maken.
Laten we op deze Internationale Dag van de Vrede beloven dat vrede niet alleen een prioriteit, maar ook een passie is. Laten we beloven om meer te doen, waar we ook zijn, op elke mogelijke manier, om elke dag een dag van vrede te maken. van : Ban Ki-moon
X
z-love-zwanen black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-zwanen Laten we op deze Internationale Dag van de Vrede beloven dat vrede niet alleen een prioriteit, maar ook een passie is. Laten we beloven om meer te doen, waar we ook zijn, op elke mogelijke manier, om elke dag een dag van vrede te maken.
- Ban Ki-moon Citaten.NET