• Barack Obama Laten we niet vergeten dat we allemaal deel uitmaken van een Amerikaanse familie. We zijn verenigd in gemeenschappelijke waarden, en dat geldt ook voor het geloof in gelijke rechten, fundamenteel respect voor de openbare orde, en het recht op vreedzaam protest.
    Origineel: But let's remember that we're all part of one American family. We are united in common values, and that includes belief in equality under the law; a basic respect for public order and the right to peaceful public protest.
    Barack Obama
    Amerikaans president (44e) 1961-
    Barack Obama
    - +
     0
Laden...
Barack Obama - Laten we niet vergeten dat we allemaal deel uitmaken van een Amerikaanse familie. We zijn verenigd in gemeenschappelijke waarden, en dat geldt ook voor het geloof in gelijke rechten, fundamenteel respect voor de openbare orde, en het recht op vreedzaam protest.
Laten we niet vergeten dat we allemaal deel uitmaken van een Amerikaanse familie. We zijn verenigd in gemeenschappelijke waarden, en dat geldt ook voor het geloof in gelijke rechten, fundamenteel respect voor de openbare orde, en het recht op vreedzaam protest. van: Barack Obama
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Laten we niet vergeten dat we allemaal deel uitmaken van een Amerikaanse familie. We zijn verenigd in gemeenschappelijke waarden, en dat geldt ook voor het geloof in gelijke rechten, fundamenteel respect voor de openbare orde, en het recht op vreedzaam protest.
- Barack Obama
Citaten.NET