• Benjamin Britten Het oude idee van een componist die plotseling met een geweldig idee de hele nacht zit te schrijven is onzin. De nacht is om te slapen.
    Origineel: The old idea of a composer suddenly having a terrific idea and sitting up all night to write it is nonsense. Nighttime is for sleeping.
    Bron: toegeschreven
    Benjamin Britten
    Engels componist, pianist en dirigent 1913-1976
    Benjamin Britten
    - +
     0
Benjamin Britten - Het oude idee van een componist die plotseling met een geweldig idee de hele nacht zit te schrijven is onzin. De nacht is om te slapen.
Het oude idee van een componist die plotseling met een geweldig idee de hele nacht zit te schrijven is onzin. De nacht is om te slapen. van : Benjamin Britten
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
plant-drops Het oude idee van een componist die plotseling met een geweldig idee de hele nacht zit te schrijven is onzin. De nacht is om te slapen.
- Benjamin Britten Citaten.NET