• Bette Davis Ik zou opnieuw trouwen als ik een man kon vinden die 15 miljoen had, die vóór het huwelijk de helft aan mij geeft en garandeert dat hij binnen een jaar dood is.
    Origineel: I'd marry again if I found a man who had 15 million and would sign over half of it to me before the marriage and guarantee he'd be dead within a year.
    Bette Davis
    Amerikaans actrice en producent 1908-1989
    - +
    -12
Laden...
Bette Davis - Ik zou opnieuw trouwen als ik een man kon vinden die 15 miljoen had, die vóór het huwelijk de helft aan mij geeft en garandeert dat hij binnen een jaar dood is.
Ik zou opnieuw trouwen als ik een man kon vinden die 15 miljoen had, die vóór het huwelijk de helft aan mij geeft en garandeert dat hij binnen een jaar dood is. van : Bette Davis
X
z-love-leaves black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-leaves Ik zou opnieuw trouwen als ik een man kon vinden die 15 miljoen had, die vóór het huwelijk de helft aan mij geeft en garandeert dat hij binnen een jaar dood is.
- Bette Davis Citaten.NET