• Bhartrihari Slechts hier en daar vindt men de aarde gesierd met dezulken, die arm aan onvriendelijke en rijk aan vriendelijk woorden zijn, die aan hun eigen vrouw genoegen vinden en zich onthouden van afkeuring van anderen.
    Bhartrihari
    Hindu filosoof en dichter 570-651
    Bhartrihari
    - +
     0
Laden...
Bhartrihari - Slechts hier en daar vindt men de aarde gesierd met dezulken, die arm aan onvriendelijke en rijk aan vriendelijk woorden zijn, die aan hun eigen vrouw genoegen vinden en zich onthouden van afkeuring van anderen.
Slechts hier en daar vindt men de aarde gesierd met dezulken, die arm aan onvriendelijke en rijk aan vriendelijk woorden zijn, die aan hun eigen vrouw genoegen vinden en zich onthouden van afkeuring van anderen. van : Bhartrihari
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black Slechts hier en daar vindt men de aarde gesierd met dezulken, die arm aan onvriendelijke en rijk aan vriendelijk woorden zijn, die aan hun eigen vrouw genoegen vinden en zich onthouden van afkeuring van anderen.
- Bhartrihari Citaten.NET