• Bret Easton Ellis Maar dit was wat er gebeurde toen je het verleden niet wilde bezoeken en ermee wilde confronteren: het verleden begint jou te bezoeken en te confronteren.
  Origineel: But this was what happened when you didn't want to visit and confront the past: the past starts visiting and confronting you.
  Bron: Lunar Park (2010) 204
  Bret Easton Ellis
  Amerikaans schrijver 1964-
  Bret Easton Ellis
  - +
   0
Laden...
Bret Easton Ellis - Maar dit was wat er gebeurde toen je het verleden niet wilde bezoeken en ermee wilde confronteren: het verleden begint jou te bezoeken en te confronteren.
Maar dit was wat er gebeurde toen je het verleden niet wilde bezoeken en ermee wilde confronteren: het verleden begint jou te bezoeken en te confronteren. van : Bret Easton Ellis
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise Maar dit was wat er gebeurde toen je het verleden niet wilde bezoeken en ermee wilde confronteren: het verleden begint jou te bezoeken en te confronteren.
- Bret Easton Ellis Citaten.NET