• Bret Easton Ellis Hoe kon ze ooit begrijpen dat er geen enkele manier is om teleurgesteld te zijn, omdat ik niet langer iets vind dat de moeite waard is om naar uit te kijken?
  Origineel: How could she ever understand that there isn't any way could be disappointed since I no longer find anything worth looking forward to?
  Bron: American Psycho (2014) 301
  Bret Easton Ellis
  Amerikaans schrijver 1964-
  - +
  +1
Laden...
Bret Easton Ellis - Hoe kon ze ooit begrijpen dat er geen enkele manier is om teleurgesteld te zijn, omdat ik niet langer iets vind dat de moeite waard is om naar uit te kijken?
Hoe kon ze ooit begrijpen dat er geen enkele manier is om teleurgesteld te zijn, omdat ik niet langer iets vind dat de moeite waard is om naar uit te kijken? van : Bret Easton Ellis
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Hoe kon ze ooit begrijpen dat er geen enkele manier is om teleurgesteld te zijn, omdat ik niet langer iets vind dat de moeite waard is om naar uit te kijken?
- Bret Easton Ellis Citaten.NET