• Bruce Chatwin Het is een zeemanslegende dat elk schip een touw heeft waarvan het ene uiteinde aan haar boeg is vastgemaakt en het andere uiteinde wordt vastgehouden door de achterblijvende geliefden.
    Origineel: It's an old sailor's idea that every ship has a rope with one end made fast to her bows and the other held by the loved ones at home.
    Bron: In Patagonia p.194
    Bruce Chatwin
    Engels roman- en reisverhalenschrijver 1940-1989
    Bruce Chatwin
    - +
    +1
Bruce Chatwin - Het is een zeemanslegende dat elk schip een touw heeft waarvan het ene uiteinde aan haar boeg is vastgemaakt en het andere uiteinde wordt vastgehouden door de achterblijvende geliefden.
Het is een zeemanslegende dat elk schip een touw heeft waarvan het ene uiteinde aan haar boeg is vastgemaakt en het andere uiteinde wordt vastgehouden door de achterblijvende geliefden. van : Bruce Chatwin
X
z-love-hands black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-hands Het is een zeemanslegende dat elk schip een touw heeft waarvan het ene uiteinde aan haar boeg is vastgemaakt en het andere uiteinde wordt vastgehouden door de achterblijvende geliefden.
- Bruce Chatwin Citaten.NET