• Carl Sagan Je kunt een gelovige nergens van overtuigen; want hun geloof is niet gebaseerd op bewijs, het is gebaseerd op een diepgewortelde behoefte om te geloven.
  Origineel: You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe.
  Bron: Cosmos
  Carl Sagan
  Amerikaans astronoom, astrofysicus en populair-wetenschappelijk schrijver 1934-1996
  - +
  +1
Carl Sagan - Je kunt een gelovige nergens van overtuigen; want hun geloof is niet gebaseerd op bewijs, het is gebaseerd op een diepgewortelde behoefte om te geloven.
Je kunt een gelovige nergens van overtuigen; want hun geloof is niet gebaseerd op bewijs, het is gebaseerd op een diepgewortelde behoefte om te geloven. van : Carl Sagan
X
z-love-small-hearts black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-small-hearts Je kunt een gelovige nergens van overtuigen; want hun geloof is niet gebaseerd op bewijs, het is gebaseerd op een diepgewortelde behoefte om te geloven.
- Carl Sagan Citaten.NET