• Carl Sagan Mijn mening is dat als er geen bewijs voor is, vergeet het dan. Een agnost is iemand die niet in iets gelooft totdat er bewijs voor is, dus ik ben agnostisch.
    Origineel: My view is that if there is no evidence for it, then forget about it. An agnostic is somebody who doesn’t believe in something until there is evidence for it, so I’m agnostic.
    Carl Sagan
    Amerikaans astronoom, astrofysicus en populair-wetenschappelijk schrijver 1934-1996
    - +
     0
Carl Sagan - Mijn mening is dat als er geen bewijs voor is, vergeet het dan. Een agnost is iemand die niet in iets gelooft totdat er bewijs voor is, dus ik ben agnostisch.
Mijn mening is dat als er geen bewijs voor is, vergeet het dan. Een agnost is iemand die niet in iets gelooft totdat er bewijs voor is, dus ik ben agnostisch. van : Carl Sagan
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Mijn mening is dat als er geen bewijs voor is, vergeet het dan. Een agnost is iemand die niet in iets gelooft totdat er bewijs voor is, dus ik ben agnostisch.
- Carl Sagan Citaten.NET