Citaten uit The Salt-cellars van Charles Haddon Spurgeon

Citaten 1 t/m 3 van 3.

 • Door vol te houden bereikte de slak de ark.
  Origineel: By perseverance the snail reached the ark.
  Bron: The Salt-cellars (1889)
  Charles Haddon Spurgeon
  - +
  +34
 • Sparen is een vulgair iets dat elke dwaas kan; maar er is een wijs man voor nodig om dat wat zorgvuldig opgespaard is oordeelkundig uit te geven.
  Origineel: Hoarding is a vulgar thing which any fool may accomplish; but it needs a wise man to expend judiciously what has been saved carefully.
  Bron: The Salt-cellars (1885)
  Charles Haddon Spurgeon
  - +
  +14
 • Een leugen dat de halve waarheid is, is altijd de zwartste van alle leugens.
  Origineel: A lie which is half the truth is ever the blackest of lies.
  Bron: The Salt-cellars (1889)
  Charles Haddon Spurgeon
  - +
  +5
De beste The Salt-cellars van Charles Haddon Spurgeon citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Over Charles Haddon Spurgeon

Charles Haddon Spurgeon (Kelvedon (Essex), 19 juni 1834 - Menton, Frankrijk, 31 januari 1892) was een Engelse baptistenpredikant in de puriteinse traditie in het 19e-eeuwse Engeland. Hij wordt wel de 'prins der predikers' genoemd.
Belangrijke onderwerpen uit zijn prediking waren de vergeving van zonden en de noodzaak van wedergeboorte. Ook schreef hij vele christelijke boeken en liederen. Spurgeon heeft veel preken gehouden over uiteenlopende onderwerpen. Veel van zijn preken zijn uitgegeven op schrift. Zijn preken kenmerken zich onder andere door een letterlijke interpretatie van de Bijbel. Volgens Spurgeon was het Christelijke geloof het enige ware geloof en was eeuwig leven alleen mogelijk door Jezus Christus.

Bron Wikipedia