• Charles III Ik ben mij er bewust van dat ik in deze specifieke positie geboren ben. Ik ben vastbesloten om er het beste van te maken. En om te doen wat ik kan om te helpen. En ik hoop dat ik de dingen een beetje beter achterlaat dan ik ze aantrof.
    Origineel: I find myself born into this particular position. I'm determined to make the most of it. And to do whatever I can to help. And I hope I leave things behind a little bit better than I found them.
    Charles III
    - +
     0
Laden...
Charles III - Ik ben mij er bewust van dat ik in deze specifieke positie geboren ben. Ik ben vastbesloten om er het beste van te maken. En om te doen wat ik kan om te helpen. En ik hoop dat ik de dingen een beetje beter achterlaat dan ik ze aantrof.
Ik ben mij er bewust van dat ik in deze specifieke positie geboren ben. Ik ben vastbesloten om er het beste van te maken. En om te doen wat ik kan om te helpen. En ik hoop dat ik de dingen een beetje beter achterlaat dan ik ze aantrof. van : Charles III
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Ik ben mij er bewust van dat ik in deze specifieke positie geboren ben. Ik ben vastbesloten om er het beste van te maken. En om te doen wat ik kan om te helpen. En ik hoop dat ik de dingen een beetje beter achterlaat dan ik ze aantrof.
- Charles III Citaten.NET