• Chimamanda Adichie We voeden meisjes op om elkaar als concurrenten te zien - niet voor banen of prestaties, wat naar mijn mening een goede zaak kan zijn - maar voor de aandacht van mannen.
  Origineel: We raise girls to see each other as competitors—not for jobs or accomplishments, which in my opinion can be a good thing—but for the attention of men.
  Bron: We moeten allemaal feminist zijn (2014)
  Chimamanda Adichie
  Nigeriaans schrijfster en feministe 1977-
  - +
  +2
Laden...
Chimamanda Adichie - We voeden meisjes op om elkaar als concurrenten te zien - niet voor banen of prestaties, wat naar mijn mening een goede zaak kan zijn - maar voor de aandacht van mannen.
We voeden meisjes op om elkaar als concurrenten te zien - niet voor banen of prestaties, wat naar mijn mening een goede zaak kan zijn - maar voor de aandacht van mannen. van : Chimamanda Adichie
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars We voeden meisjes op om elkaar als concurrenten te zien - niet voor banen of prestaties, wat naar mijn mening een goede zaak kan zijn - maar voor de aandacht van mannen.
- Chimamanda Adichie Citaten.NET