• Christian August Gottlob Eberhard Ongeluk met trots gedragen en het geluk in ootmoed te genieten, dit slechts verzoent met het lot en adelt voor God en de mensen.
    Origineel: Unglück tragen mit Stolz, und des Glückes genießen in Demut, das nur versöhnt das Geschick und adelt vor Gott und den Menschen.
    Bron: Hannchen und die küchlein
    Christian August Gottlob Eberhard
    Duits schrijver 1769-1845
    - +
     0
Laden...
Christian August Gottlob Eberhard - Ongeluk met trots gedragen en het geluk in ootmoed te genieten, dit slechts verzoent met het lot en adelt voor God en de mensen.
Ongeluk met trots gedragen en het geluk in ootmoed te genieten, dit slechts verzoent met het lot en adelt voor God en de mensen. van : Christian August Gottlob Eberhard
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Ongeluk met trots gedragen en het geluk in ootmoed te genieten, dit slechts verzoent met het lot en adelt voor God en de mensen.
- Christian August Gottlob Eberhard Citaten.NET