• Claude Tillier Ik weet eerlijk gezegd niet waarom de mens zoveel van het leven houdt. Wat is er zo aangenaam aan deze saaie opeenvolging van nachten en dagen, winter en lente?
    Origineel: Je ne sais pas, en vérité, pourquoi l'homme tient tant à la vie. Que trouve-t-il donc de si agréable dans cette insipide succession des nuits et des jours, de l'hiver et du printemps?
    Bron: Mon oncle Benjamin
    Claude Tillier
    Frans journalist en schrijver 1801-1844
    Claude Tillier
    - +
    +2
Claude Tillier - Ik weet eerlijk gezegd niet waarom de mens zoveel van het leven houdt. Wat is er zo aangenaam aan deze saaie opeenvolging van nachten en dagen, winter en lente?
Ik weet eerlijk gezegd niet waarom de mens zoveel van het leven houdt. Wat is er zo aangenaam aan deze saaie opeenvolging van nachten en dagen, winter en lente? van : Claude Tillier
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
plant-drops Ik weet eerlijk gezegd niet waarom de mens zoveel van het leven houdt. Wat is er zo aangenaam aan deze saaie opeenvolging van nachten en dagen, winter en lente?
- Claude Tillier Citaten.NET