• Curzio Malaparte Het is zeker veel moeilijker een oorlog te verliezen dan te winnen. Iedereen is goed in het winnen van een oorlog, niet iedereen kan deze verliezen.
    Origineel: È certo assai più difficile perdere una guerra che vincerla. A vincere una guerra tutti son buoni, non tutti son capaci di perderla.
    Bron: La pelle La peste
    Curzio Malaparte
    Italiaans schrijver en oorlogscorrespondent (ps. van Kurt Erich Suckert) 1898-1957
    - +
    -1
Laden...
Curzio Malaparte - Het is zeker veel moeilijker een oorlog te verliezen dan te winnen. Iedereen is goed in het winnen van een oorlog, niet iedereen kan deze verliezen.
Het is zeker veel moeilijker een oorlog te verliezen dan te winnen. Iedereen is goed in het winnen van een oorlog, niet iedereen kan deze verliezen. van : Curzio Malaparte
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise mountains-with-lake plant-drops purple-flower river-forest road-with-clouds sky-stars straat-stad sun-over-waterfall yellow-wheat z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Het is zeker veel moeilijker een oorlog te verliezen dan te winnen. Iedereen is goed in het winnen van een oorlog, niet iedereen kan deze verliezen.
- Curzio Malaparte Citaten.NET