• David Foster Wallace Iemand een icoon maken is hem tot een abstractie maken en abstracties zijn niet in staat tot de belangrijke communicatie met levende mensen.
    Origineel: To make someone an icon is to make him an abstraction, and abstractions are incapable of vital communication with living people.
    Bron: Consider the Lobster (2005) 157
    David Foster Wallace
    Amerikaans essayist en schrijver 1962-2008
    David Foster Wallace
    - +
    +1
Laden...
David Foster Wallace - Iemand een icoon maken is hem tot een abstractie maken en abstracties zijn niet in staat tot de belangrijke communicatie met levende mensen.
Iemand een icoon maken is hem tot een abstractie maken en abstracties zijn niet in staat tot de belangrijke communicatie met levende mensen. van : David Foster Wallace
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise Iemand een icoon maken is hem tot een abstractie maken en abstracties zijn niet in staat tot de belangrijke communicatie met levende mensen.
- David Foster Wallace Citaten.NET