• David Gemmell Een krijger voedt zijn lichaam op een gezonde manier; hij traint het; werkt eraan. Waar hij kennis mist, leert hij. Maar hij moet vooral geloven. Hij moet geloven in zijn kracht van volharding, van doel, van hart en ziel.
  Origineel: A warrior feeds his body well; he trains it; works on it. Where he lacks knowledge, he studies. But above all he must believe. He must believe in his strength of will, of purpose, of heart and soul.
  Bron: Quest For Lost Heroes (1990) p.43
  David Gemmell
  Brits schrijver en journalist 1948-2006
  - +
   0
Laden...
David Gemmell - Een krijger voedt zijn lichaam op een gezonde manier; hij traint het; werkt eraan. Waar hij kennis mist, leert hij. Maar hij moet vooral geloven. Hij moet geloven in zijn kracht van volharding, van doel, van hart en ziel.
Een krijger voedt zijn lichaam op een gezonde manier; hij traint het; werkt eraan. Waar hij kennis mist, leert hij. Maar hij moet vooral geloven. Hij moet geloven in zijn kracht van volharding, van doel, van hart en ziel. van : David Gemmell
X
z-love-parijs black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-parijs Een krijger voedt zijn lichaam op een gezonde manier; hij traint het; werkt eraan. Waar hij kennis mist, leert hij. Maar hij moet vooral geloven. Hij moet geloven in zijn kracht van volharding, van doel, van hart en ziel.
- David Gemmell Citaten.NET