• David Leavitt In een memoires denk ik dat het contract een zekere mate van waarheid impliceert. Ik denk dat je net zo trouw moet zijn aan je geheugen en je ervaring als je mogelijk kunt.
    Origineel: In a memoir, I think, the contract implies a certain degree of truth. I think you have to be as true to your memory and your experience as you possibly can.
    David Leavitt
    Amerikaans schrijver 1961-
    - +
     0
Laden...
David Leavitt - In een memoires denk ik dat het contract een zekere mate van waarheid impliceert. Ik denk dat je net zo trouw moet zijn aan je geheugen en je ervaring als je mogelijk kunt.
In een memoires denk ik dat het contract een zekere mate van waarheid impliceert. Ik denk dat je net zo trouw moet zijn aan je geheugen en je ervaring als je mogelijk kunt. van : David Leavitt
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad In een memoires denk ik dat het contract een zekere mate van waarheid impliceert. Ik denk dat je net zo trouw moet zijn aan je geheugen en je ervaring als je mogelijk kunt.
- David Leavitt Citaten.NET