• David Malouf Wat zou ons leven anders moeten zijn dan een voortdurende reeks van pogingen, van pijnlijke instellingen naar het onbekende, van de rand van het bewustzijn afdwalen naar het mysterie van wat we nog niet zijn geworden.
  Origineel: What else should our lives be but a continual series of beginnings, of painful settings out into the unknown, pushing off from the edges of consciousness into the mystery of what we have not yet become.
  Bron: An Imaginary Life
  David Malouf
  Australische schrijver 1934-
  David Malouf
  - +
   0
Laden...
David Malouf - Wat zou ons leven anders moeten zijn dan een voortdurende reeks van pogingen, van pijnlijke instellingen naar het onbekende, van de rand van het bewustzijn afdwalen naar het mysterie van wat we nog niet zijn geworden.
Wat zou ons leven anders moeten zijn dan een voortdurende reeks van pogingen, van pijnlijke instellingen naar het onbekende, van de rand van het bewustzijn afdwalen naar het mysterie van wat we nog niet zijn geworden. van: David Malouf
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Wat zou ons leven anders moeten zijn dan een voortdurende reeks van pogingen, van pijnlijke instellingen naar het onbekende, van de rand van het bewustzijn afdwalen naar het mysterie van wat we nog niet zijn geworden.
- David Malouf
Citaten.NET