Citaten uit Lay Thoughts of a Dean van Dean Inge

Citaten 1 t/m 1 van 1.

 • De gelukkigste mensen schijnen over het algemeen diegenen te zijn, die geen bepaalde reden hebben om gelukkig te wezen behalve dat ze het zijn.
  Origineel: On the whole, the happiest people seem to be those who have no particular cause for being happy except the fact that they are so.
  Bron: Lay Thoughts of a Dean (1926) p.211
  Dean Inge
  - +
  -2
De beste Lay Thoughts of a Dean van Dean Inge citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Over Dean Inge

William Ralph Inge (6 juni 1860-26 februari 1954) was een Engels schrijver, Anglicaanse priester, professor van goddelijkheid in Cambridge, en decaan van de St Paul's Cathedral.
Inge werd opgeleid aan het Eton College, waar hij King's Scholar was en in 1879 de Newcastle Scholarship won. Inge was een productief auteur. Naast tientallen artikelen, lezingen en preken schreef hij ook meer dan 35 boeken. Hij was jarenlang columnist voor de Evening Standard. Hij is vooral bekend om zijn werken over Plotinus en neoplatonische filosofie, en over christelijke mystiek, maar schreef ook over algemene levensonderwerpen en actuele politiek.
Hij werd drie keer genomineerd voor de Nobelprijs voor Literatuur, maar heeft deze nooit gekregen.

Bron Wikipedia