• Diana Spencer - Princess of Wales Voer een willekeurige daad van vriendelijkheid uit, zonder een beloning te verwachten, in de wetenschap dat iemand op een dag hetzelfde voor jou zou kunnen doen.
    Origineel: Carry out a random act of kindness, with no expectation of reward, safe in the knowledge that one day someone might do the same for you.
    Diana Spencer - Princess of Wales
    Brits prinses, voormalig echtgenote van Prins Charles 1961-1997
    Diana Spencer - Princess of Wales
    - +
    +3
Laden...
Diana Spencer - Princess of Wales - Voer een willekeurige daad van vriendelijkheid uit, zonder een beloning te verwachten, in de wetenschap dat iemand op een dag hetzelfde voor jou zou kunnen doen.
Voer een willekeurige daad van vriendelijkheid uit, zonder een beloning te verwachten, in de wetenschap dat iemand op een dag hetzelfde voor jou zou kunnen doen. van : Diana Spencer - Princess of Wales
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
plant-drops Voer een willekeurige daad van vriendelijkheid uit, zonder een beloning te verwachten, in de wetenschap dat iemand op een dag hetzelfde voor jou zou kunnen doen.
- Diana Spencer - Princess of Wales Citaten.NET