• Donald Trump Iedere dag word ik wakker vastbesloten een beter leven te geven aan de mensen in heel Amerika die zijn genegeerd, verwaarloosd en in de steek gelaten.
  Origineel: Every day I wake up determined to deliver a better life for the people all across America that have been ignored, neglected and abandoned.
  Donald Trump
  Amerikaans zakenman en president (45e) 1946-
  Donald Trump
  - +
   0
Laden...
Donald Trump - Iedere dag word ik wakker vastbesloten een beter leven te geven aan de mensen in heel Amerika die zijn genegeerd, verwaarloosd en in de steek gelaten.
Iedere dag word ik wakker vastbesloten een beter leven te geven aan de mensen in heel Amerika die zijn genegeerd, verwaarloosd en in de steek gelaten. van : Donald Trump
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Iedere dag word ik wakker vastbesloten een beter leven te geven aan de mensen in heel Amerika die zijn genegeerd, verwaarloosd en in de steek gelaten.
- Donald Trump Citaten.NET