• Doris Lessing Mensen die van literatuur houden, zijn op zijn minst voor een deel van hun verstand immuun voor indoctrinatie. Door te lezen, kun je leren zelf na te denken.
    Origineel: People who love literature have at least part of their minds immune from indoctrination. If you read, you can learn to think for yourself.
    Bron: In: Antonia Fraser - The Pleasure of Reading (2015) Essay van Lessing over lezen
    Doris Lessing
    Brits schrijfster en Nobelprijswinnaar literatuur (2007) 1919-2013
    Doris Lessing
    - +
    +2
Doris Lessing - Mensen die van literatuur houden, zijn op zijn minst voor een deel van hun verstand immuun voor indoctrinatie. Door te lezen, kun je leren zelf na te denken.
Mensen die van literatuur houden, zijn op zijn minst voor een deel van hun verstand immuun voor indoctrinatie. Door te lezen, kun je leren zelf na te denken. van : Doris Lessing
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Mensen die van literatuur houden, zijn op zijn minst voor een deel van hun verstand immuun voor indoctrinatie. Door te lezen, kun je leren zelf na te denken.
- Doris Lessing Citaten.NET