• Doris Lessing Deze wereld wordt gerund door mensen die dingen voor elkaar weten te krijgen. Ze weten hoe de wereld werkt. Ze zijn toegerust. Daarboven bevindt zich een laag mensen die alles runnen. Maar wij - wij zijn slechts boeren. We begrijpen niet wat er aan de hand is en we kunnen niets doen.
  Origineel: This world is run by people who know how to do things. They know how things work. They are equipped. Up there, there's a layer of people who run everything. But we - we're just peasants. We don't understand what's going on, and we can't do anything.
  Bron: The Good Terrorist (1985)
  Doris Lessing
  Brits schrijfster en Nobelprijswinnaar literatuur (2007) 1919-2013
  Doris Lessing
  - +
   0
Laden...
Doris Lessing - Deze wereld wordt gerund door mensen die dingen voor elkaar weten te krijgen. Ze weten hoe de wereld werkt. Ze zijn toegerust. Daarboven bevindt zich een laag mensen die alles runnen. Maar wij - wij zijn slechts boeren. We begrijpen niet wat er aan de hand is en we kunnen niets doen.
Deze wereld wordt gerund door mensen die dingen voor elkaar weten te krijgen. Ze weten hoe de wereld werkt. Ze zijn toegerust. Daarboven bevindt zich een laag mensen die alles runnen. Maar wij - wij zijn slechts boeren. We begrijpen niet wat er aan de hand is en we kunnen niets doen. van: Doris Lessing
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Deze wereld wordt gerund door mensen die dingen voor elkaar weten te krijgen. Ze weten hoe de wereld werkt. Ze zijn toegerust. Daarboven bevindt zich een laag mensen die alles runnen. Maar wij - wij zijn slechts boeren. We begrijpen niet wat er aan de hand is en we kunnen niets doen.
- Doris Lessing
Citaten.NET